

Parent Cabinet

CONNECT • LISTEN • PARTNER • ACT

Office of Early Childhood Parent Cabinet

Meeting/ Meet & Greet Agenda
July 23, 2024

Parent cabinet meeting: 5:20pm -6pm

New Parent Cabinet Cohort Virtual Meet & Greet: 6:00pm-7:00pm

https://zoom.us/j/97257087564

Meeting ID: 972 5708 7564, Passcode: p60P9J

One tap mobile: +13052241968,,97257087564# US

Co-facilitators: Marinda M., Caitlin M, Kait H. and Maria V.

Mission: To build strong connections, listen intentionally, and partner with Connecticut families of young children, communities, and OEC to incorporate the expertise of all parents throughout the early childhood system to ensure family-driven equitable policies and programs.

Parent cabinet meeting: 5:20pm -6pm

- 1. Welcome (5:20-5:25pm) 5mins
- 2. Updates (5:25 pm-5:50 pm) 25 minutes
- 3. Public Comment (5:50 pm-7:00 pm) 10 minutes

New Parent Cabinet cohort B Meet & greet- 6pm-7pm

- **1. Welcome** 5 minutes 6:00-6:05 pm
- 2. Icebreaker 30 minutes, 6:05pm- 6:35pm
- 3. **Regional Breakouts** 20 minutes, 6:35pm-6:55pm
 - i. 10 minutes share out from each region
- 4. Closing 6:55pm-7:00pm -